Oraşele Cunoaşterii


1. Mai multe Comunităţi de Cercetători Trans-Religioşi/ Trans-Sistemici / Meta-Perceptivi active într-un anumit areal geografic creează şi susţin prin forţele lor unite existenţa Oraşelor Cunoaşterii.

2. În centrul fiecărui astfel de Oraş este construit un Mare Sanctuar Trans-Religios şi este organizat un Mare Centru Universitar care cuprinde pe lângă “Facultatea de Studii Trans-Religioase” şi Facultăţi de profil: de Fizică, de Chimie, de Informatică, de Medicină, de Litere, de Artă, de Arhitectură, de Construcţii, de Economie, de Istorie, de Geografie, de Filozofie, de Psihologie, etc..

3. Oraşele acestea sunt un loc predilect al Culturii şi Ştiinţei – adevărate lăcaşuri ale Strălucirii Nelimitate a celor 7 Raze ale Cunoaşterii Universale.

4. În cadrul lor sunt organizate periodic Festivaluri Internaţionale Trans-Culturale şi Trans-Religioase, expoziţii de artă şi ştiinţă, etc.

5. Ele găzduiesc de asemenea sediile principale ale unor posturi de radio şi televiziune patronate de Mişcarea Trans-Religioasă.

6. Redăm în cele de mai jos, într-o formă schematic – orientativă câteva posibile modele de organizare spaţială a acestor Oraşe ale Cunoaşterii: 


 
  
  
 
 

Niciun comentariu:

Radu Lucian Alexandru